2015/10/10

Disney Land Tokyo & Disney Sea

Disney Land och Disney Sea får en att känna sig som ett barn när man kommer innanför grindarna. Du får se och gå in i princesslottet och träffa dina allra favoriter från Disneys värld! Det som skiljer sig nog med Disney Land Tokyo med de andra Disney Land är att de har Disney Sea och den ligger bara ett stenkast ifrån Disney Land Tokyo! 

Du kommer med tåget till stationen och där kan du välja att gå åt höger eller vänster för att antingen gå på Sea eller Land! Hur skönt är liksom inte det? Du kan välja att gå på ena eller till och med båda! Du köper en biljett för båda och kan då övernatta på Dinseys egna hotell och har då tillgång till Disney tåget som åker mellan Land och Sea!



Inte bara med att du kan välja vilken du vill till, de ändrar även teman efter speciella årstider. Här kan man se på Disney Land Tokyo att de förberedde sig för Halloween då de har lagt ut Halloween accessoarer över hela nöjesparken. De sålde även hår band för Halloween.Så när det är jul så har de jul tema och ja ändrar sen igen till en annan högtid. 




Disney Sea:








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

ありがとう〜♪ (=^0^=)/