2014/07/21

Hur man beställer från BodyLine

Att beställa via BodyLine är kanske av det mest lättaste och smidigaste sätt för en lolita i olika nivåer och stilar. BodyLine har priser som sparar pengar i ens kära plånbok. Om man vet de små besparingstipsen.

BodyLine är från grunden ett japanskt lolita märke med stilar så som Sweet, Gothic, Classic med mera. Först var kvalitén inte den bästa men allt efter åren har det blivit  bättre kvalité och fler börjar köpa från alla länder från BL.
De hade förr en rubrik som stod "Dolly" och var mer sexuella kläder men den försvann efter ett tag och utbyttes mot cosplay, kinesiska kläder, punk/Visual Kei.

När man beställer från BodyLine ska man vara lite skeptisk mot några saker som man måste tänka på. Både för ens egna bästa och sen för att inte bli lurad på pengar.

5 saker du bör veta/tänka på:
1. Titta på storlekarna och ta ca 5cm större än vad du själv har runt: byst, midja och höft.
2. Läs hur mycket procent produkten innehåller polyester. Desto mer desto säkrare på att kläderna inte går sönder.
3. Välj YEN (japanska valutan) för det blir billigare. Vet att många väljer Dollar, men man märker att man sparar ca 20-500kr varje gång man köper från bodylines hemsida i yen. Titta på bild nedanför. 
4. Beställ hellre saker 1 månad innan något viktigt för att skippa tull. Å andra sidan kan man bli av med paketet om man väljer billigare frakten.
5. Men var beredd i alla fall på att det kan bli tull på dina saker.

På den här bilden visar jag hur skillnaden ser ut mellan Japanska yen och Amerikanska dollar med hjälp av http://www.forex.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

ありがとう〜♪ (=^0^=)/