2014/07/22

Hur beställer man ifrån Taobao?

Hur många av er har hittat saker som du själv vill ha ifrån Taobao?

Man söker på saker och man hittar saker man tycker är snyggt för en billig peng.
Sökte på Lolita wig på taobao's hemsida.

Taobao är en kinesisk hemsida där man kan beställa ifrån men då måste man tänka på att valutan är inte Japanska Yen utan Kinesiska Yuan. 

Men det finns två sätt man kan beställa ifrån taobao. Antigen så beställer man ifrån deras "sister company" Aliexpress.com.
Aliexpress är på engelska och säljer exakt samma saker fast man förstår då hur man beställer saker. Dock får man inte paketen tillsammans utan då om man köper ca 5 saker så kommer det i fem olika paket (om det inte är ifrån samma försäljare).
Jag har köpt från Aliexpress saker och det tar drygt en månad tills man får sakerna. 




Eller om man tänker envisa och använda sig av Taobao som har ett större utbud på saker så som Lolita, Fairy kei, Gyaru osv. Men man kan inte kinesiska så kan man använda en Shopping Service som heter Taobaonow.com. Den är en sida som hjäper utländska köpare att köpa saker från Taobao och de är som tolkar, de köper sakerna åt dig och du betalar via Paypal. Du kan prata med de på Taobaonow för att få veta om sakerna finns och när ditt paket kommer att komma (det kan du inte via Aliexpress).
Du kan då få vägledning och om tex inte ett paket dyker upp kan du få dina pengar tillbaka eller om en sak du har beställt inte kommer så kan du byta ut den saken till något annat för samma pris med hjälp av Taobaonow. 


Om du ska använda dig av Taobaonow så måste du göra ett konto för att kunna beställa. 
Jag är redan medlem så kommer visa via bild på hur man ska göra för att använda sig att Taobaonows hjälp. 



Finns också en video på deras hemsida där de berättar mer om hur man gör och de visar exakt (den är på engelska)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

ありがとう〜♪ (=^0^=)/