2015/10/11

YOHIO: Last Live 3th October


Den 3 Oktober var det en dag som alla Breakers hade väntat på. Många av de svenska Breakers fick se sin idol YOHIO igen efter drygt ett helt års uppehåll i Sverige med då operationer och privata saker. Men idag var det Breakers dag.

Konserten började drygt cirka en halvtimme efter den tid som var satt och de var drygt lite över 200 fans som var på konserten, fans från hela Sverige i alla åldrar och även fans från Finland, Japan och andra länder. 

Under konserten så inträffar det som inget fans skulle tro. YOHIO tappar rösten och får svårt att sjunga låtarna. Hans röst skär sig under hela konserten men bad hjälp från alla fans att sjunga med honom sjunga så det blev mer som karaoke och bakgrundsång. Han hade tagit medicin hela dagen och ville inte svika sina fans med att ställa in, så han sjöng fast han var sjuk!

Han berättade även i slutet av konserten att han var tacksam över att så många kunde komma och se hans sista kapitel här i Sverige innan han åker till Japan med sitt band. Det blev en stor chock och ett brustet hjärta för många av hans fans. 

Jag hoppas att Yohio får en bra resa och får sin dröm uppfylld i Japan också!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

ありがとう〜♪ (=^0^=)/