2015/10/09

Kinkakuji Temple in Kyoto

Efter ett år av stress i skolan så hinner jag för en gång skull att lägga upp lite bilder från Japan! Bättre sent än aldrig!

Den 28e Augusti åkte vi till Kyoto för att ha en heldag med sightseeing, speciellt alla fina tempel som finns i Kyoto. Mirai var så pass snäll och åkte med oss och fick vara guide samt fråga efter vägen till de olika templen då jag tror att vi skulle annars ha kommit vilse!

Under vår upptäcktsfärd i Kyoto tog vi Shinkansen ifrån Osaka Station till Kyoto Station. Från Kyoto station gick vi till templen och tog senare på dagen tvärbanan till det distrikt som Kinkakuji Tempel låg.

Kinkakuji Tempel är mer känd som "The Golden Temple" då själva templet ser ut som att den skulle vara gjord av guld men den är mer gult i verkligheten. 
På själva Kinkakuji området så fanns det mer små tempel och be ställen som man kunde besöka samtidig och man kunde försöka få sin lycka då man kunde "slänga" mynt i en skål som låg en bit ifrån ett stängsel. Jag köpte även från de små lycko amuletter  <3

Saknar väldigt mycket att få gå runt Kinkakuji då på något sätt när man är runt tempel så blir man fylld av lugn och allt är så fridfullt. Kanske är alla andar som kommer och renar ens tankar från stress och press!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

ありがとう〜♪ (=^0^=)/