2016/07/01

MYNAME to Sweden

Som många Kpop fans vet så kommer det koreanska pojkbandet MYNAME till Sverige i September. Detta har fått många positiva vibbar men samtidigt fått många negativa, då till exempel att de som arrangerar hade valt först en plats där de säljer alkohol då det är en fredag och det stället ville inte ändra sina regler för de vet att de kommer förlora pengar på grund av en alkohols-fri fredag. Så arrangörerna letade efter en ny plats till att ha MYNAME konserten och det slutade med att ha den på samma ställe som BTS hade sin konsert för två år sedan, i Fryshuset. 

De fans som har varit på VIXX, 4Minute och BTS här i Sverige vet även att de konserterna har lovat mycket saker som bra Meet & Greet men de har inte fungerat och sedan inte sålt sakerna som de hade lovat osv. Biljetterna till BTS var väldigt dyra och detta är jämförelserna mellan BTS och MYNAME's biljetter.

BTS:
Standard 400SEK
Early 800SEK
Meet&Greet 500SEK (dock tvungen att antingen köpa Early eller Standard för att gå på M&G).

MYNAME:
Standard 390SEK
VIP (Standard + M&G) 650SEK
VVIP (Early + M&G) 1000SEK
Dock förekommer det på MYNAME en lite extra avgift.

Skillnaden på Standard är det ingen skillnad på då efter man valt Standard och betalar den så visar det i alla fall att du betalar 400. Men om vi tittar på VVIP och early så var det ganska stor skillnad. Liksom Early + M&G på BTS kostade sammanlagt 1300kr som då motsvarar VVIP på MYNAME och det är liksom 300kr skillnad. Om du skulle ha valt Standard + M&G på BTS så skulle det ha blivit 900kr för den. Sen då VIP på MYNAME så är då 250kr billigare i alla fall.  

Men jag köpte nu en biljett till MYNAME och det blir min första konsert utan någon kompis att gå med :( försöker få någon att gå med då min bästis är inte hemma då hon flyttar till Kina i minst 4 månader. 

JAG HOPPAS PÅ ATT MYNAME KONSERTEN BLIR AWESOME!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

ありがとう〜♪ (=^0^=)/