2015/09/20

Minicon: AMAI, SEIKE, Kpop

Igår var det den efterlängtade Minicon i Stockholm under hela eftermiddagen för alla Japan intresserade fans. Minicon var på Etnografiska museet i Stockholm och där hade de utställningar inom Japan, allt från antikens värld fram tills idag så som Samurajer, Bento lådor,  Ball Jointed doll (aka BJD) osv.

De hade även på Minicon några säljare som sålde sålde accessoarer inom asiatisk mode så som: Seifuku, lösögonfransar anime posters, filmer osv. 

AMAI Shop var där och sålde lite saker. De sålde mycket av de sötaste sakerna som kan gå ihop med Japan och Sydkorea. De har dock tyvärr stängt ner sin webbshop så man kan inte köpa av dem mer än att kolla på deras Instagram för att få veta om de kommer till olika konvent över hela Sverige (och även i hela Skandinavien!) Så titta på deras Instagram, klicka här för att komma till deras insta!

AMAI's Facebook

Även SEIKE var där för att prata om din karriär som artist och designer till sitt märke RoyalXXX.
Tyvärr var jag inte på hans föreläsning men såg honom redan innan dörrarna hade öppnats och gick runt hela museet ganska snabbt så det var inte så jätte mycket folk och saker att titta på tyvärr. Men såg och hörde att många var överlyckliga att få se SEIKE när man passerade utgången ungefär fem gånger då jag och min dansgrupp var så pass tidiga på Minicon att vi var redan färdiga vid halv 1 och sprang runt ute istället och hade Photoshoots och inspelningar istället. 

Som jag skrev där uppe var jag och min dansgrupp NAWI på Minicon men vi var inte så mycket inne efter vi hade gått runt tog vi oss en rundtur utomhus och dansade lite kpop. Vi hade planerat att göra nya dans videon så vi passade på då det var ganska bra väder och vi kunde dansa utomhus! Ganska perfekta platser hittade vi att dansa på. Videon kommer upp senare på vår YouTube, följ oss och ser vår resa!


1 kommentar:

ありがとう〜♪ (=^0^=)/