2014/09/09

友達で - With friends

Saker och personer jag kommer sakna ifrån Osaka för det mesta är mina två söta Japanska vänner, Mirai och Kahana. Jag har pratat med dem på instagram för det mesta men jag och Mirai har varit brevvänner nu ett tag så vi har pratat lite mer med varandra då vi började gilla varandras bilder på insta.
Kändes ganska lustigt att få äntligen träffa henne och Kahana i Japan och de var så snälla som tog hand om oss! Men hade så kul med dem de få dagar vi var i Osaka och mina favorit stunder med dem var bland annat:

våra Purikura bilder och när vi satt på "All you can eat" buffé gjord på desserter! Jag som trodde att jag skulle kunna äta allt orkade knappt äta så mycket men det kan vara för att jag personligen inte är jätte förtjust i bakelser så som tårta, glass med mera.










Sen av de mest skämigaste sakerna jag någonsin har gjort i hela mitt liv! Jag var med på japansk TV!!! Det var ett program med 2 av japans kändaste komiker som intervjuade turister från olika länder om varför de var i Japan. Och just så blir det att vi ska hamna med där....





1 kommentar:

  1. brev vän från sweden bollnäs
    en kille på 51år

    SvaraRadera

ありがとう〜♪ (=^0^=)/